Balko nv staat in voor de ontwikkeling en confectie van kwalitatieve dameskledij (voornamelijk broeken, rokken en outerwear). Met de creatie van de collecties in België en de (eigen) productie in Oost-Europa en het Verre Oosten, kunnen wij onze klanten, van modemerken tot retailers en grootdistributeurs, steeds de beste en meest flexibele oplossing garanderen, en dit voor grote en kleine oplages.

Welkom

Beste bezoeker,

Van harte welkom op de website van confectiebedrijf Balko. Ons bedrijf is al jarenlang een vaste waarde in het Europese modelandschap. Als betrouwbare partner van grootdistributeurs, retailers en onafhankelijke kledingmerken staat Balko in voor de ontwikkeling en productie van kwalitatieve dameskledij.

Nv Balko werd opgericht in 1984, maar kan buigen op een veel oudere familiale traditie van vier generaties in de modewereld. Dit rijke verleden staat op vandaag garant voor ervaring, knowhow en deskundigheid ten dienste van onze klanten.

Tegelijkertijd wordt uiteraard ook vooruit gekeken, want in een sector die permanent evolueert, wil ons bedrijf zich steevast onderscheiden. Dit streven geldt voor alle aspecten van onze activiteiten: van collectievorming tot confectie, en van het aankopen van grondstoffen tot de logistieke ondersteuning.

Indien U meer over onze activiteiten wenst te weten, contacteer ons dan gerust voor extra informatie.

Balko - Confectie en ontwerp van modieuze dameskledij. Hoofdzetel: Administratie, design en logistiek in de M. Windelsstraat 31, Waregem. Balko – Vier generaties mode-ervaring.