Balko nv staat in voor de ontwikkeling en confectie van kwalitatieve dameskledij (voornamelijk broeken, rokken en outerwear). Met de creatie van de collecties in België en de (eigen) productie in Oost-Europa en het Verre Oosten, kunnen wij onze klanten, van modemerken tot retailers en grootdistributeurs, steeds de beste en meest flexibele oplossing garanderen, en dit voor grote en kleine oplages.

Collecties

Op vraag van en in samenspraak met onze klanten worden elk seizoen modieuze en eigentijdse collecties ontwikkeld en in productie gebracht.

In BelgiĆ« staat een team van topmedewerkers in voor de productontwikkeling, creatie en sampling van kwalitatieve dameskledij. Gaande van (jeans-)broeken, kleedjes, rokken en shorts tot outerwear zoals vesten en mantels. Ook technische uitdagingen, voornamelijk met betrekking tot denimkledij, vormen geen enkel probleem.

De eigenlijke productie gebeurt in Oost-Europa en Aziƫ, voornamelijk China. Onze organisatie staat immers garant voor de meest voordelige relatie tussen prijs en flexibiliteit, terwijl een uitgekiende logistieke organisatie (verpakking en verzending op maat van de klant) en een optimale kwaliteitscontrole (van zowel grondstoffen als confectie) zorgen voor een perfect eindresultaat.